Na spletni strani Ljudske univerze Krško uporabljamo piškotke.

S pomočjo piškotkov izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

Se strinjam

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašo napravo, da lahko spletna stran omogoči dodatne možnosti, ki bi bile drugače nemogoče. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika. Shranjevanje in uporabo le teh lahko onemogočite ali omejite.

Za podroben opis uporabe piškotkov kliknetu tukaj.

  • image
  • svetovanje
Previous Next

LJUDSKA UNIVERZA KRŠKO

Dalmatinova 6
8270 KRŠKO

Telefon: 07-48-81-160

GSM: 051 306 113
Fax: 07-48-81-174
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Aktualno

Izobraževalna ponudba 2016-2017  2. del

Razpis za vpis 2016-2017 

 

Zaključili smo TVU 2017

Konec junija se je zaključil Teden vseživljenjskega učenja 2017 – slovenski festival učenja, ki ga na nacionalni ravni razvija in usklajuje Andragoški center Slovenije, v Posavju pa ga že 22. leto zapored koordinira Ljudska univerza Krško. Teden vseživljenjskega učenja je najvidnejša promocijska kampanja na področju vseživljenjskega izobraževanja in učenja v Sloveniji. V Posavju je v obdobju od 12. 5. 2017 pa vse do 30. 6. 2017 v projektu skupaj s Parado učenja sodelovalo 34 organizacij, ki so pripravile 98 zanimivih prireditev za različne generacije. Potekale so predstavitvene, izobraževalne, družabne, kulturne in slovesne prireditve, namenjene promociji vseživljenjskega učenja in udejanjanju slogana »Slovenija, učeča se dežela«.
Poleg Ljudske univerze Krško so v projektu Tedna vseživljenjskega učenja 2017 sodelovali: Gen energija, d. o. o., Kostak komunalno stavbno podjetje, d. d., Mladinski center Krško, Osnovna šola Brežice, Ozara Sevnica, Center Krško Sonček, Valvasorjeva knjižnica Krško, Center za socialno delo Krško, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti Krško, Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, Zveza prijateljev mladine Krško, Kulturni dom Krško, Knjižnica Brežice, Gimnazija Brežice, Posavski muzej Brežice, Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Sevnica, Ekonomska in trgovska šola Brežice, Vitanova, Inštitut za svobodo oblačenja Brestanica, Center za podjetništvo in turizem Krško, Zdravstveni dom Krško, Fakulteta za energetiko Krško, Društvo Sonček Posavje, Društvo Univerza za tretje življenjsko obdobje Sevnica, Šolski center Krško-Sevnica, Osnovna šola Jurija Dalmatina Krško, Osnovna šola dr. Mihajla Rostoharja Krško, Društvo kmetic Krško, Plesni klub Lukec, Plesno društvo Imani, Mažoretni klub Baton, Romski vrtec Kerinov Grm in Big band Krško.
Teden vseživljenjskega učenja 2017 v Posavju financirata Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport ter Občina Krško.

 

Facebook