Na spletni strani Ljudske univerze Krško uporabljamo piškotke.

S pomočjo piškotkov izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

Se strinjam

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašo napravo, da lahko spletna stran omogoči dodatne možnosti, ki bi bile drugače nemogoče. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika. Shranjevanje in uporabo le teh lahko onemogočite ali omejite.

Za podroben opis uporabe piškotkov kliknetu tukaj.

Središče za samostojno učenje

Središče za samostojno učenje (SSU) je sodobno opremljen učni prostor, kjer se odrasli lahko samostojno, organizirano učijo. V prostoru so učna mesta, ki so opremljena z različno učno tehnologijo: računalniki in multimedijskimi programi.

V središču si obiskovalci znanje brezplačno pridobivajo, utrjujejo, ali nadgrajujejo s pomočjo različnih priročnikov, gradiv in multimedijskih programov za samostojno učenje. Pred začetkom samostojnega učenja udeležencem svetujemo pri izbiri programa in jim nudimo informacije in pomoč pri izbiri najbolj ustreznega programa in pri uporabi učne tehnologije, interneta.

Obiskovalci SSU si sami izbirajo ritem in način učenja ter ga prilagajajo lastnim interesom in zmožnostim.

Samostojno se lahko učijo računalništva, tujih jezikov, slovenščine, naravoslovja ...

Napišejo lahko prošnjo za zaposlitev, elektronsko sporočilo ali dostopajo do interneta.

DELOVNI ČAS:  vsak dan od ponedeljka do petka od 9.00 do 12.00 in po dogovoru

INFORMACIJE IN PRIJAVE: Monika Novšak, Tel.: 07 48 81 160, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

logotop-MIZS slo logotip-ess-slo_h50_trans organizirano_samostojno_ucenje_120