Na spletni strani Ljudske univerze Krško uporabljamo piškotke.

S pomočjo piškotkov izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

Se strinjam

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašo napravo, da lahko spletna stran omogoči dodatne možnosti, ki bi bile drugače nemogoče. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika. Shranjevanje in uporabo le teh lahko onemogočite ali omejite.

Za podroben opis uporabe piškotkov kliknetu tukaj.

Promocija zdravja v občini Krško

V prvi polovici leta 2015 smo bili uspešni na javnem razpisu za sofinanciranje programov s področja zdravstvenega varstva na območju Občine Krško. Na razpisu smo bili izbrani za izvedbo dveh programov namenjenih promociji zdravja v letu 2015.

S programom Naše zdravje, naša skrb želimo prebivalce še bolj ozavestiti o pomenu zdravja, zdrave prehrane in zdravega življenjskega sloga. V jesenskem času bodo na Ljudski univerzi Krško organizirana predavanja z omenjenimi vsebinami.

Program Zdravstvene drobtinice je namenjen romski populaciji, potekal bo v naselju Kerinov Grm. Izvedli bomo test hoje in se z Romi pogovorili o dveh temah: Cepljenje proti klopom in Sestava zdravega jedilnika.

Program financira Občina Krško. (Izvedeno)