Na spletni strani Ljudske univerze Krško uporabljamo piškotke.

S pomočjo piškotkov izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

Se strinjam

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašo napravo, da lahko spletna stran omogoči dodatne možnosti, ki bi bile drugače nemogoče. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika. Shranjevanje in uporabo le teh lahko onemogočite ali omejite.

Za podroben opis uporabe piškotkov kliknetu tukaj.

Teden vseživljenjskega učenja

Ljudska univerza Krško je že 21 leto zapored prevzela vlogo območnega koordinatorja Tedna vseživljenjskega učenja 2016 (TVU 2016) v Posavju. V tednu, od 13. 5. 2016 do 22. 5. 2016, pa tudi izven tega termina (razširjeni termin je do 30. 6. 2016), so po vsej državi potekale predstavitvene, izobraževalne, družabne, kulturne in slovesne prireditve, namenjene promociji vseživljenjskega učenja. 

Ljudska univerza Krško je uspela k sodelovanju v Tednu vseživljenjskega učenja 2016 vključiti kar 27 organizacij iz Posavja. Sofinancer akcije je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Občina Krško.

S koncem junija se je zaključil Teden vseživljenjskega učenja 2016 v Posavju, katerega koordinator je bila Ljudska univerza Krško. V projektu je sodelovalo 27 organizacij, ki so skupno organizirale 78 različnih dogodkov namenjenih promociji vseživljenjskega učenja. Dogajanje v Posavju je bilo pestro ter namenjeno različnim generacijam. V obdobju od 13. 5. 2016 pa vse do 30. 6. 2016 se je teh prireditev udeležilo preko 8000 ljudi. Vsem partnerjem in obiskovalcem se zahvaljujemo za sodelovanje. Vabimo, da se nam pridružite tudi naslednje leto!

Celoten koledar prireditev Tedna vseživljenjskega učenja 2016 najdete tukaj.

pasicaTVU2016 1