Na spletni strani Ljudske univerze Krško uporabljamo piškotke.

S pomočjo piškotkov izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

Se strinjam

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašo napravo, da lahko spletna stran omogoči dodatne možnosti, ki bi bile drugače nemogoče. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika. Shranjevanje in uporabo le teh lahko onemogočite ali omejite.

Za podroben opis uporabe piškotkov kliknetu tukaj.

Uvajanje modela ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja

Projekt Uvajanje modela ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja smo izvajali od 12.10.2012 do 31.3.2014.

Projekt je bil v celoti financiran s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Evropskega socialnega sklada.

 V projektu sta kot partnerski organizaciji sodelovala Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Sevnica in podjetje Terme Čatež d.d..

V projektu smo za izvajanje postopkov ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja usposobili 1 zaposlenega. Za brezposelne in zaposlene smo izvedli 42 postopkov ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja. Na spletni strani smo izdelali podstran o projektu.

Udeleženci v postopkih so ob koncu prejeli potrdila o sodelovanju v postopkih vrednotenja.

Postopki ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenih znanj so bili uspešni, saj se je 9 strank zaposlilo, 4 pa so se odločile za vključitev v formalno izobraževanje.

 S predstavitvijo postopkov ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja smo sodelovali na skupni zaključni konferenci, ki je bila 20.3.2014 v Ljubljani.

 

logotop-MIZS slo vpnz