Na spletni strani Ljudske univerze Krško uporabljamo piškotke.

S pomočjo piškotkov izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

Se strinjam

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašo napravo, da lahko spletna stran omogoči dodatne možnosti, ki bi bile drugače nemogoče. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika. Shranjevanje in uporabo le teh lahko onemogočite ali omejite.

Za podroben opis uporabe piškotkov kliknetu tukaj.

Spoznajmo naše kraje

Udeleženci programa bodo pod mentorstvom spoznavali in raziskovali zgodovino in kulturo izbranih krajev v Posavju, dokumentirali svoje ugotovitve in obiske ter se družili na prijetnih »raziskovalnih« srečanjih.

Spoznavali bodo staro mestno jedro Krškega, Trško goro, Krakovski gozd, Kostanjevico na Krki, Rako, Krško - levi breg, Senovo in Muzej v Brestanici. Na prvem srečanju (predvidoma 20. oktobra 2016) bodo sprejeli program dela in učenja ter se dogovorili za urnik srečanj.

Trajanje: 30 ur (1-krat tedensko po dogovoru)

Program je za člane Univerze za tretje življenjsko obdobje brezplačen. Stroške krije proračun Občine Krško.

VPIS: do 1. oktobra oz. do zasedbe prostih mest

INFORMACIJE IN PRIJAVEMonika Novšak, telefon: 07 488 11 60, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.