Na spletni strani Ljudske univerze Krško uporabljamo piškotke.

S pomočjo piškotkov izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

Se strinjam

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašo napravo, da lahko spletna stran omogoči dodatne možnosti, ki bi bile drugače nemogoče. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika. Shranjevanje in uporabo le teh lahko onemogočite ali omejite.

Za podroben opis uporabe piškotkov kliknetu tukaj.

Tečaji tujih jezikov

ANGLEŠČINA za starejše (začetni in nadaljevalni tečaji)

Program je namenjen učenju angleščine na različnih nivojih znanja, od osnov angleščine v začetnem tečaju ali osvežitev znanja ter nadgradnja v nadaljevalnem tečaju.

Udeleženci se bodo naučili predstaviti sebe in druge ljudi, opisati poklicno življenje, se dogovoriti za srečanje, govoriti o svojih vsakodnevnih dejavnostih, opisati življenjske dogodke, izražati svoje mnenje, se pogovoriti o potovanjih, osnovnih bralnih in pisnih veščinah in še kaj.

Trajanje: 40 ur (1-krat tedensko po dogovoru)

Termin izvedbe: od oktobra do aprila.

INFORMACIJE IN PRIJAVE: Monika Novšak, Tel.: 07 48 81 160, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

NEMŠČINA za strejše (začetni in nadaljevalni tečaj)

Program je namenjen učenju nemščine na različnih nivojih znanja. Na izbiro je začetni ali nadaljevalni tečaj nemščine. Udeleženci se bodo naučili predstaviti se, odgovarjati na preprosta vprašanja o sebi, družini, hobijih, navadah, naročiti hrano in pijačo, tvoriti preproste stavke o preteklih dogodkih, izražati svoje mnenje, se pogovoriti o potovanjih. Naučili se bodo osnovnih bralnih in pisnih veščin ter spoznavali kulturo nemško govorečih dežel.

Trajanje: 40 ur (1-krat tedensko po dogovoru)

Termin izvedbe: od oktobra do aprila.

INFORMACIJE IN PRIJAVE: Monika Novšak, Tel.: 07 48 81 160, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.